Bankok, shoppailijan paratiisi! 1/2018

Bangkokissa on tullut käytyä nyt taas useampaan otteeseen koska sinne lentää halvalla jos haluaa Aasian suunnille ja se on loistava paikka kuluttaa viimeisetkin rahat ennen kotiin tuloa, tai juuri loman alussa... Ihan miten itse tykkää.

Otin lentoni taas Moskovan kautta, koska sain sen siten todella hyvään hintaan. Lentolippu maksoi yhteensä 295€ ja siihen kuului neljän ja puolentunnin välilasku Moskovassa.

Aika kului nopeasti meikkejä ja koruja ihaillessa eri liikkeissä. Muutama kalja ja sitten lennolle...


Bangkokissa tuli taas levättyä aikaeron ohi, niinkuin yleensä.

Sitten päästiin shoppailemaan. Viime reissun loputtua tuli shoppailtua paljon, käytin silloin viimeisetkin rahani uusiin asusteisiin. Bangkokissa shoppailun jälkeen ei Suomessa tee edes mieli ostaa mitään.

MBK on todella halpa ja suosittu suuri ostoskeskus bangkokissa. Siellä on jopa kahdeksan kerrosta, eri tavaroita eri kerroksissa ja ylimmässä kerroksessa leffateatteri, niinkuin suurimmassa osassa muissakin ostoskeskuksissa. Leffat pyörivät siellä kokoajan ja leffoissa käyminen on todella halpaa. MBK:ssa myydään pääosin muotivaatteita, urheiluvaatteita, elektroniikkaa, erinlaisia matkamuistoja sekä paikallisia tavaroita ja sieltä löytyy runsaasti myös erinlaisia ravintoloita. Yksi kerros siellä on myös ihankuin suuri pelihalli, siellä oli paljon nuoria pelaamassa eri pelikoneita. Jos halusi pelata, piti vaihtaa rahaa pelikolikoiksi. MBK:ssa myydään paljon samanlaisia tavaroita kuin kaduilla. Hinnat tietenkin vaihtelevat myymälää kohden mutta pääosin hinnat ovat halpoja mutta myös merkkitavaraa löytyy. Tämä on myös ehdottomasti minun suosikki ostoskeskus Bangkokissa, niistä missä olen käynyt, koska tavarat ovat halpoja ja sieltä löytyy runsaasti kenkiä, laukkuja, merkkivaatteita ja feikki vaatteita sekä kaikenlaisia muita vaatteita, mitkä tietenkin ovat minun mieleeni.

Bangkokissa on myös monia muita suosittuja ja mahtavia ostoskeskuksia joissa kannattaa käydä. Siam Paragon on yksi tunnetuimmista ostoskeskuksista Bangkokissa, siellä on paljon eri merkkituotteita urheiluvaatteista kosmetiikkaan. Jos merkkitavaraa etsii se on paikka siihen. Ja sieltä löytyi niin monta eri merkkiliikettä että en edes jaksanut laskea.

Terminal 21 on todella suuri ostoskeskus mutta siellä hintataso on melkein sama kuin euroopassa, mutta liikkeitä löytyy riittävästi, mutta sekin on paikka missä kannattaa pyörähtää... Olin myös ostoskeskuksessa nimeltä CentralWorld mutta en pitänyt siitä niin paljon se oli aika sekava paikka. Muutama tavara tuli löydettyä sieltä mutta se ei ollut suosikki paikkani.

Kaduilta ja rannalta tykkään tietenkin myös ostaa tavaraa, sieltä löytää välillä todella hyviä löytöjä ja hyvään hintaan jos tietää mitä kannattaa maksaa. Tietenkin paikalliset koittavat ”ryöstää” turistit varsinkin jos et ole kauhean ruskettunut. Olen huomannut että jos olen ollut matkoilla pidemmän aikaa, olen ruskettunut ja näytän siltä että asun aasiassa, kojuilla paikalliset eivät pyydä niin paljon rahaa tai lähtöhinta ei ole niin suuri.

Bangkokissa tuli siis aika vietettyä ostellessa tavaroita, bilettäessä (tietenkin, sehän on yksi asia mitä bangkokissa tehdään) sekä levätessä tietenkin, aikaeron takia. Bangkok antaa minulle muutamaa erinlaista vibaa joka kerta kun olen siellä, välillä tykkään siitä paljon muutaman eri asian takia ja välillä vihaan siellä oloa, koska olen enemmän ”rantaihmisiä”.

Kun saavuin Bangkokkiin, tapasin ystäväni Suomesta ja vietimme kivaa aikaa siellä. Chillasin myös tietenkin altaalla ja nautin olostani... Ja nyt minulla oli super ihana huone koska olin muutaman yön yksin Bangkokissa ja halusin hieman rentoutua... otin kivan huoneen kylvyllä ja kaikilla muilla kivoilla mausteilla... kyllä kelpasi olla siellä... Hotelli oli nimeltä A-one Bangkok hotel ja se sijaitsi todella hyvässä paikassa hyvällä alueella Bangkokissa lähellä keskustaa. Hotellissa oli todella hyvää kohtuuhintaista ruokaa, illallisbuffet oli noin 500b eli noin 14€, ja siellä oli todella paljon eri mereneläviä, lihaa, jälkiruokia jne... ruokaa joka lähtöön. Yöpyminen maksoi hotels.comin kautta noin 140€ neljältä yöltä. Ja niin, kuvat tietenkin kertoo enemmän kuin sanat joten olkaa hyvä...