Minä, Petra Maria

Hei!

Olen siis 21 vuotias nainen, joka rakastaa matkustamista.

Olen aina ajatellut, että suomi ei ole se paikka missä minä haluan viettää loppuelämäni. Kaikki uudet maat, kulttuurit, ihmiset sekä uudet kokemukset kiinnostavat minua.

Olen matkustellut jonkin verran elämäni aikana. Olen ollut Norjassa, Virossa, Ruotsissa, Venäjällä, Puolassa, Bulgariassa, Ranskassa, Egyptissä pari kertaa, Jordaniassa, Meksikossa, Thaimaassa useampaan otteeseen sekä Vietnamissa ja Kambotzassa. Vielä on paljon nähtävää ja koettavaa siis!

2017 tammikuussa lähdin lähes puolen vuoden reppureissulle. Unelmoisin siitä todella pitkään, ja tämän haaveen toteutettuani olen tajunnut kuinka paljon haluan vain takaisin... Suosittelen pidempää "tutkimusmatkaa" ihan jokaiselle.

Täällä sivulla on kirjoituksia paikoista missä olen käynyt ja mielipiteitäni, sekä kuvia. Kameraa en kanna mukanani, joten kuvat on otettu Iphone7 "laatukameralla". Koitan myös kirjoittaa tänne muita mielenkiintoisia asioita matkojeni varrelta, joita joku ehkä haluaa lukea.

Lentoliput on siis taas ostettu, ja suuntaan takaisin Aasiaan tammikuussa... Jos kiinnostaa, minun Instagram sekä Snapchat kannattaa ottaa haltuun, mikäli haluaa pysyä perässäni matkani aikana!

Tässä vähän kuvia ja muistakaa lukea myös vanhat kirjoitukseni Petran Matkassa välilehden alta...

Oon yllättyny siitä miten pieneen tilaan sain puolenvuoden roinat...

Kiinnostaako naisten vaatteet?