Matkamessut 2017

Odotukset olivat todella kovat. Haaveena oli löytää uusia kohteita, avartaa näkemyksiä maista joihin ei vielä ainakaan ole ollut mielessä matkustaa. Kiinnosti automatkailu Euroopassa ja Kotimaan kohteet kesälomailun merkeissä.

Mitä jäi käteen? Esitteitä, kummastelua ja jopa pientä pettymystä. Nyt kuulostaa että mitään ei jäänyt päivästä käteen. Jäi sitä, muutamia esitteitä.


Iso kiitos kotimaan osastoille, siellä oli upeasti edustettuna varsinkin Pohjois-Suomi. Saimme
kättä pidempää ensi kesän kohteestamme Kolista, seuraavan kesän haaveesta Saanasta. Lisäksi matkaan jäi esitteitä Euroopan kohteista, ajatuksenamme olisi joku kesä lähteä rajan tuolle puolen Suomea alaspäin ja jättää Lappi muille lomailijoille.

Kun asumme saariston vieressä on se aina käynyt mielessä, kun varaamme syksyn mökkiä, mikä olisi mukavampaa kuin huristaa vuokramökille esim. puolessa tunnissa. No siihen emme saaneet yhtään vinkkiä. Jos emme nähneet, pahoittelen.

Kotimaan matkailusta Varsinais-Suomi oli kuitenkin erittäin hyvin esillä. Oli Turun esitettä, muumit ja mikä tuntui olevan messujen tärkein kohokohta niin matkassa oli mukana myös Jethro. Minulle jäi hiukan epäselväksi miten hän liittyy matkailuun…

Ison kiitoksen haluan antaa reippaalle santashotels.fi edustajalle joka heti otti kopin, kun tuli puheeksi koiran kanssa majoittuminen Kilpisjärvellä.

Hyvä kuvastava kartta. Lisäksi alueen esite oli loistava.

Lapin luonto. Lapin kaipuu.

Vai olisiko sittenkin aika kääntää auton nokka toiseen suuntaan?

Kai järvimaiseman tähänkin voisi joku kesä vaihtaa.

Ulkomaan matkailusta ehkä eniten tuli vinkkejä Intiasta. Heillä oli mahtava panostus esitteiden puolesta kohdemaasta. Siellä on kerran käyty ns. Kultainen kolmio ja sydänalaan jäi kaivertamaan käynti uudestaan, oli ihana paikka.

Myanmarin osasto löytyi ja, kun varattuna on matka niin olisimme toivoneet saavamme vinkkejä kohteistamme. Osasto oli tyhjä. Siis oli siellä joku rouva joka istui tuolissa, muuta siellä ei ollut. hurtigruten on ainoa risteily, joka meitä on mietityttänyt

Muutama maa on ollut haaveissa, uskoisin että kuvat paljastavat enemmän kuin tuhat sanaa.

Loistavaa materiaalia

Perua haettiin, no läheltä liippasi...

Muutama haave

Lisää haaveita. Afrikasta tuli napattua pari esitettä.

Messuhalli on ainakin lauantaina aamupäivällä todella täynnä, kävelyn väljyyttä oli ainoastaan Caravan näyttelyn puolella. Oli jopa niin täyttä, että ruokailu oli aika mahdotonta jos olisi halunnut istumaan.

Niimpä päätimme, että koska messut oli jo kierretty on aika kääntää auton nokka kohti Varsinais-Suomea. Ajatus oli ensin jättää ruokailu kotinurkille, matkalla kuitenkin tuli ahaa elämys ja automme kaarsi pois moottoritieltä. Tämä kaarros oli mukava yllätys.

Lahnajärvi. Tuo historian havina joka jäi uuden moottoritien jalkoihin. Piti ensin ihan vain ottaa kupponen kahvia ja teetä, mutta päädyimme kuitenkin tilaamaan hampparit. No aloitetaan siitä, että annos ei ollut pieni, nälkä ei siis varmasti jää. Meidän makuun ehkä ihan hiukan liikaa suolaa.
Salaattipöytä kuului kauppaan ja se oli tarpeeksi laaja, ei ollut vain kiinankaalia. Ei tuo ruoka, eikä vanhat muistot paikasta niinkään, mutta se mikä oli ihan mielettömän silmäänpistävää kohteessa oli ehdottomasti palvelu. Siis ihan oikeasti PALVELU! Toivottavasti Lahnajärvi pitää tässä asiassa tasonsa. Ei jäänyt meidän viimeiseksi kerraksi jos kaipaamme taukoa Turku-Helsinki välille, ei todellakaan. http://www.lahnajarvi.fi/

Ei huono!

Messut tältä vuodelta ohi.