Kohtaaminen Aasiassa

Tyttäreni oli toista kertaa reppureissaamassa Aasiassa. Tällä kertaa matkalla oli sattunut, ei niin hauskoja yllätyksiä

www.matkakertomuksia.fi/myrkkyhamahakin-purema-kambodzassa hämähäkki pysäytti tällä kertaa hänen matkansa sairaalaan tiputukseen.

Olimme vuokranneet Villan jossa oli kaksi makuuhuonetta kylpyhuoneineen, joten siitä se ajatus sitten lähti.
Ehdotin, että tapaamme Thaimaassa...kaikki ei nyt ymmärrä tätä, mutta minusta se on kauniimpi lause kuin kohtaaminen Pariisissa. Olemme kumpikin ihastuneet Aasian maihin ja nautimme niistä ominaisuuksista mitä Aasia meille antaa.
Lempeää lämpöä, loistavaa ruokaa, hierontaa, ystävällisiä ihmisiä ja...apua no sitä kaikkea!

Koska kaikki ei aina mene kuin elokuvissa oli heillä ystävänsä kanssa hiukan vaikeuksia päästä pois Bangkokista, juu ei he mitään pahaa tehneet, myöhästyivät vain lennolta. Lopulta kuitenkin saimme iloksemme nämä kaksi nuorta joiden kanssa saimme viettää muutaman aivan loistavan päivän tehden yhdessä kaikkea kivaa.

Kun lähden lomalle haluan viettää aikaani mieheni kanssa. Kuitenkin tykkään jutella paikallisten kanssa sekä muiden turistien. Olemme viettäneet lomiamme myös tietysti lasten kanssa. Nyt oli kuitenkin harvinaista saada aikuinen tytär seuraamme ystävänsä kanssa hymyjen maassa.

Jos teille ikinä sattuu tulemaan mahdollisuus viettää aikaa jo aikuisten lastenne kanssa ihan vain jossain, kaukana kotoa, kokeilkaa. Meillä oli loistavat muutamat päivät yhdessä, ei aina kiinni toisessa, mutta ne hetket ja tunnelma joita saimme
viettää olivat korvaamattomia.

Rawain saarihyppelyt ja vesiputouksessa uinnit muuttuivat vielä astetta paremmiksi.

Toivottavasti saan kertoa tästä kesästä lisää ja saamme nauttia tällä kertaa lomastamme Suomessa yhdessä
muutaman päivän ja saamme vielä ehkä extra ystävänä mukaan ihastuttavan ihmisen tutustumaan Suomeen. Siitä ehkä sitten myöhemmin tarinaa...

Gibbon

Villan uima-allas

Vanhemmilla tuo pienempi kulkupeli ja nuorilla "hiukan" isompi ;-)