Koh Pha Ngan 1/2017

Koh Pha Ngan oli odotettua suurempi saari ja aika meni todella nopeasti... Päivä ennen lähtöö luulin vielä että olisi 2 yötä jäljellä mutta lähtö olikin jo seuraavana aamuna. Hotellin kanssa kävi todella hyvä tuuri, koska aluksi he antoivat minulle väärän huoneen joten vastineeksi sain hotellin toisteksi parhaimman huoneen joka olikin sitten tosi kiva! Hotellilla oli kiva uima-allas heti parvekkeeni alla ja hotelli sijaitsi hyvässä paikassa ja huoneestani oli noin 10metriä ihanalle hiekkarannalle.

Ekana päivänä tuli vuokrattua skootteri kahdeksi päiväksi ja kävin katsomassa monia eri paikkoja kuten vesiputouksia, temppeleitä ja näköalapaikalle piti tietenkin mennä katsomaan kaunis auringonlasku. Näköalapaikalla oli 360 niminen baari jossa oli todella mukava istua auringonlaskua katsoen. Skootteri on todella kätevä täällä, bensa on todella halpaa noin alle 1€/litra ja skootteri kahdeksi päiväksi oli 400b eli noin 11€. Tältä näytti siis Koh Phanag...


Palvelu pelaa myös tankkaus asemalla

Buddhalaisuuden 10 eettistä ohjetta

trivago, maailman suurin hotellihaku. Vertaa hintoja yli 900.000 hotellin joukosta.

360 niminen baari kauniilla näköalapaikalla

Koh Phanag on kuuluisa bilesaari mutta siellä oli mielestäni porukkaa ihan joka lähtöön. Hinnat oli halvat mutta ei tietenkään Bangkokin tasoa. Kauppoja oli paljon mutta saari ei mikään shoppailu saari ole. Eniten siellä myytiin käsin tehtyjä koruja ja taidetta tai jotain paitoja joissa suurimmassa osassa luki Full Moon Party, eli kuuluisa suuri tapahtuma saarella joka on kerran kuussa täyden kuun aikana.

Saarella järjestetään myös Half Moon Partyt ja Black Moon Partyt ja itse olin perjantaina Black Moon Partyissa, ja kivaa oli! Se oli suuri "Glow festivaali" rannalla. Siellä oli monta kuuluisaa DJ:tä ympäri mailmaa, baari tiskejä, tulishowta sekä muita eri esityksiä. Lippu maksoi sinne 600b eli noin 16€. Juovata alueella maksoi tietenkin aika paljon.

trivago, maailman suurin hotellihaku. Vertaa hintoja yli 900.000 hotellin joukosta.

Festareista ei paljon tullut kuvia otettua...

Viimeiset päivät tuli vietettyä uusien tuttavuuksien kanssa, vuokrattiin kajakki ja kierrettiin yksi pieni saari sen kanssa ympäri, tuli otettua paljon aurinkoa, syöty hyvin ja käytiin muutamassa näköalapaikassa... Pääsin myös kyytiin sekä kokeilemaan hienoa moottoripyörää! Pari saaren tietä oli tosi huonossa kunnossa tulvien takia joten välillä piti kiertää pidempi matka jotta pääsi johonkin. Yksi tie oli täynnä hiekkaa ja toinen tie oli täynnä suuria kivilohkareita.

Saarella olisin mielelläni viettänyt vielä vähän enemmän aikaa mutta olin varannut venematkan hieman aikaisemmin joten piti lähteä Krabille. Aamulla 5 herätys ja bussi ja venematka kesti yhteensä noin 6h. Sitten taas kotiutumaan uuteen Bungaloviin sekä uuteen alueeseen, Krabiin!

Löydettiin myös kuuluisa Dunkin Donuts... Hyvää oli!

Vähän paikallisii herkkuja... kaikki maksoi yhteensä noin 4€

Enää en oo niin valkoinen edes...

Ansaitse rahaa, linkkaa tästä.