Mutta missä pissii koira?

Meille tämä kysymys on ihan oikeaa arkipäivää, enkä usko, että olisimme ainoat koiran omistajat jotka matkaillessaan miettivät missä kohtaa on hyvä stoppi koirankin kannalta.

Olen seurannut monia erilaisia sivuja sosiaalisessa mediassa, tutuiltakin on kyselty. Näin koska meillä ainakin on koira joka ei todellakaan suostu P-paikoilla välttämättä edes pissimään. No nyt joku jolla ei ole koiraa miettii, että mikäs ihmeen kermapeppu se meidän koira oikein sitten
onkaan.

Puretaanpas tätä hiukan paremmin. Suomen P-paikat ovat suurimmaksi osaksi niin kamalia, että en ymmärrä miksi ne ovat edes olemassa. Onko ne vain siksi, että perheen kaksilahkeiset voivat stopata auton ja käydä pissalla? En minä niille muuta ideaa kyllä oikein keksi, kertokaa jos te olette keksineet.

Sitten on ne onnistuneet P-paikat. Kun sellainen harvassa on niin ne ovat tietysti täynnä autoja. Nurmikon reunat eivät todellakaan ole siististä nurmikkoa, vaan ne on upotettu täyteen roskia ja jopa rikkinäisiä lasipulloja, et sinäkään siihen paljain tassuin haluaisi mennä.

No meillä on sitten vielä erittäin ääniherkkä koira, joten ohiajavat autot ihan vieressä, kiljuvat ihmismassat ja alati tulevat/lähtevät autot häiritsevät häntä.

Koska koira on otettu, pidetään siitä hyvää huolta.

Lueskelin ennen kesälomamme alkua jotain lehteä ja siellä mainittiin ihan uusi softa. (Minulla ei ole mitään yhteistyötä yrityksen kanssa). En ollut uskoa, että tämä voi olla edes totta. Onko nyt vihdoinkin meidän koiraperheiden huutoon keksitty ratkaisu.

Suurella innolla softa puhelimeen ja samalla isännänkin ja ei muuta kuin koekäyttöön. Ihan aina ei muistanut kun oli hyvässä paikassa, mutta tulen jatkossakin tähän kyllä päivittämään lisää paikkoja ja ymmärtääkseni ohjelmaa ollaan muutenkin päivittelemässä lisää, joten mitäköhän
kaikkea se meille koiraihmisille tuo tullessaan.

Minä ainakin uskon, että ohjelmalla oli hyvä rako, mitäs mieltä on muut koiraihmiset?

Käy tutustumassa miten softa toimii ja lataa se luuriisi.
Näin voimme auttaa kaikkia koiran omistajia jatkossa löytämään eri puolelta Suomea…hei hei miksi vain Suomea, siellä on jo nyt muutamia paikkoja merkitty myös ulkomaille, ne paikat jossa on mukava pysähtyä pitämään taukoa tai vaikka pienelle lenkille.


http://www.wanderingtail.fi
osoitteesta löytyy selkokieliset ohjeet ja tietysti löytyy myös facen puolelta Wandering Tail Finland

Me ja Vilperi ainakin ihastuttiin softaan ja oli meillä siitä hyötyäkin kesälomallamme.

Moi olen Vilperi. Nautin tässä auton takapenkillä ihasta ilmastoinnista matkalla kohti Kuusamoa.

Matkalla oli pikastoppi täällä Iisalmessa.

Täällä kai pissaamisen lisäksi tehdään jotain muutakin...

Minä en itse oikein ihastunut tähän koppiin.

Nämä ovat minulle mieluisampia maisemia.

Tai paikka jossa korvat saa tuuletusta.

Emäntä löysi tällaisen. Tässä niitä koiralle sopivia paikkoja olisi tarjolla.

Eikä suinkaan vain Suomessa.

Sen avulla kotimatkalla löydettiin tällainen ihana paikka.

Kyllä tämä jo pissimiseenkin kelpasi ja hajujen perusteella oli ollut muitakin koiria. Vesipistekin oli ja koira sa olla terassilla kun ihmiset syö. Terassi oli katettu osittain, joten vesisadekaan ei haittaa. Tätäkään paikkaa tuskin olisi löydetty jos ei joku olisi sitä "tassumerkannut".